Geef aan het Heppie (t)Huis.

In Nederland wonen ruim 30.000 kinderen niet meer thuis. Al deze kinderen gun je een veilig en stabiel gezin om in op te groeien, maar helaas zijn duizenden kinderen aangewezen op een verblijf in een tehuis. Dat maakt ze tot de meest kwetsbare kinderen in onze samenleving. Helaas zien we dat kinderen hier vaak niet de aandacht krijgen die ze nodig hebben, ze verhuizen vaak van de ene plek naar de andere plek en hun jeugd is alles behalve onbezorgd te noemen. Ongevraagd doemt er dan een somber toekomstperspectief op. 

 

Het Heppie (t)Huis is een huis voor 8 kinderen die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. We geven de kinderen een veilige, stabiele woonplek in hun eigen sociale omgeving vlakbij hun vriendjes, school en sportclub waar ze zich echt thuis kunnen voelen. Ze mogen zichzelf zijn en tot rust komen. De kinderen maken onderdeel uit van een grote hartelijke familie met een vast team van medewerkers die de (tijdelijke) opvoeders zijn van de kinderen en die er voor zorgen dat ieder kind gezien en gehoord wordt en de positieve aandacht krijgt die het nodig heeft. Zo bouwen we een (h)echte band met elkaar op en sterken we kinderen in hun zelfvertrouwen. Vanuit deze stabiele basis kunnen kinderen op een gezonde manier de maatschappij in stappen en een toekomst met perspectief tegemoet gaan.

Kijk voor meer informatie op de website www.heppiethuis.nl

GEEF EEN KIND EEN TWEEDE JEUGD!

 

Rene van de Camp

rene@heppiethuis.nl

0610961616

Bekijk alle donateurs
09-12-2018 | 17:35 Ieder kind is van zichzelf een mooi mens. Een veilige omgeving biedt ruimte aan het kind om (iets) meer aandacht aan die eigen schoonheid te geven, wat we ieder kind zo gunnen. Opdat hij/zij zich kan ontwikkelen, zelfvertrouwen kan ervaren, en geluk kan voelen. Als gezin vierden we geluk, dat we samen 150 jaar werden. Dank aan onze lieve gasten voor de donaties aan Het vergeten kind!
20-10-2018 | 18:19 het begin is de en het grootste basis tot wat het uitgroeit. 1 land 1 harmonie. 1 wereld 1 harmonie.
14-10-2018 | 20:47 Als een kind ziek is spreekt dit veel meer tot de verbeelding, dan een vergeten kind. De steun uit de omgeving bij een ziek kind is groots. Voor deze kinderen ligt dit anders, ook zij zouden grootse steun moeten ervaren, maar ze staan er vaak alleen voor. Sterkte, ik hoop dat jullie een heppie plekje kunnen bieden.
30-09-2018 | 13:59 Ik was een donatie actie begonnen via Facebook en ik had geld gekregen van iemand om het rechtstreeks te storten aan jullie, verjaardags actie i.p.v een cadeau een donatie aan jullie.
28-09-2018 | 20:23 In plaats van een verjaardagscadeau meenemen werd gevraagd geld te doneren aan een goed doel. Het vergeten kind is dan natuurlijk een fantastich doel!