Heppie Talent

van totaal € 10.000 (13%)

Alle kinderen verdienen het om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Dit geldt ook voor kinderen die het thuis lastig hebben of in een opvang wonen. Hier hoort volgens Stichting Het Vergeten Kind het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden bij. Net zoals het ontdekken wat je als kind leuk vindt of waar je goed in bent. Daarom is er Heppie Talent.

Heppie Talent bestaat uit een reeks workshops, bestemd voor scholen die speciaal onderwijs aanbieden aan leerlingen met stoornissen en gedragsproblemen. Dit zijn workshops zoals basketbal, dans, rap en schrijven. Deze workshops laten kinderen positieve ervaringen opdoen en geven gelijkertijd de docenten aanknopingspunten om met een positieve insteek de didactische lessen te geven. Het programma van Heppie Talent is vraaggericht en verschilt soms per school.

Bekijk alle
€ 112 22-01-2022 | 17:08 Aan: geweld stopt niet vanzelf ook niet die van jeugdzorg
€ 50 22-01-2022 | 15:54 Gefeliciteerd Jess! Als cadeau voor jouw verjaardag helpen we mee. Zodat elk kind zich kan ontwikkelen, zich op een creatieve manier kan laten zien en door veel te lachen en veel te spelen groot wordt. Om alle facetten van het leven te omarmen en elke dag te vieren als een nieuw begin. Veel liefs, Lisanne, Bas en Kees.
€ 25 20-01-2022 | 13:38 Weet al heel lang dat er iets ernstig mis is in de jeugdzorg , en eindelijk krijgen al die kinderen een stem , dat onderschrijf ik van harte . Ikzelf had een heerlijke jeugd, zo ook mijn kinderen en kleinkinderen
€ 15 12-12-2021 | 14:46 Dagelijks heb ik vanuit mijn werk te maken met kinderen die het thuis niet goed hebben. Dit gaat van een lege boterhammendoos tot aan huiselijk geweld waardoor kinderen zich minder voelen dan de rest. Eigenwaarde is niet aanwezig dat zich uit in specifiek gedrag. Hoe meer je met deze kinderen omgaat, ze aandacht geeft en naar ze luistert, zie je pas wat voor pareltje schuilt gaat achter een facade.
€ 10 14-10-2021 | 13:57