Heppie Talent

van totaal € 10.000 (7%)

Alle kinderen verdienen het om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Dit geldt ook voor kinderen die het thuis lastig hebben of in een opvang wonen. Hier hoort volgens Stichting Het Vergeten Kind het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden bij. Net zoals het ontdekken wat je als kind leuk vindt of waar je goed in bent. Daarom is er Heppie Talent.

Heppie Talent bestaat uit een reeks workshops, bestemd voor scholen die speciaal onderwijs aanbieden aan leerlingen met stoornissen en gedragsproblemen. Dit zijn workshops zoals basketbal, dans, rap en schrijven. Deze workshops laten kinderen positieve ervaringen opdoen en geven gelijkertijd de docenten aanknopingspunten om met een positieve insteek de didactische lessen te geven. Het programma van Heppie Talent is vraaggericht en verschilt soms per school.

Bekijk alle
09-11-2020 | 17:38 Ik vind belangrijk dat kinderen uit arme of kans arme gezinnen ook een mogelijkheid krijgen hun talent te vinden. Ze zijn onderdeel van onze maatschappij in de toekomst. De meer ze kunnen proberen en zichzelf te kunnen ontwikkelen de betere kansen ze hebben later. Ik zou het fijn vinden om te weten welke workshops en in welke scholen worden gehouden. Ik zoek namelijk een project voor periodieke ondersteuning en wil wel weten wat er wordt gedaan.
07-11-2020 | 10:40
19-09-2020 | 08:36 Aan: Ik zet me in voor Het Vergeten Kind! Beste Petra. Wat geweldig dat jij je inzet voor het vergeten kind. Waarom ik doneer? Het is geweldig hoe jij je inzet voor deze kinderen.Wil je dan ook graag een keer uitnodigen om je boek te presenteren. Ik wens je persoonlijk Gods zegen toe met dit prachtig werk.Go girl go!!Zegen voor jou. Hart gr Geeske Paas
14-08-2020 | 09:20 kinderen kansen bieden zoals ik die zelf ook heb gehad
20-05-2020 | 15:12 Alle kinderen verdienen liefde, aandacht en steun. En mooi vind ik als een kind zijn talenten kan uitvinden, deze uitbouwen en zich zelf daardoor verder ontwikkelt. Veel plezier en succes met deze actie.