Heppie vakanties en weekenden

START EEN ACTIE OF DONEER

EN DRAAG BIJ AAN EEN ONVERGETELIJKE HEPPIE WEEK OF WEEKEND

De Heppie vakantiekampen en weekenden zijn bedoeld voor kinderen en gezinnen waar de dagelijkse situatie (even) niet optimaal is en voor de nodige spanningen zorgt. Zij gaan – mede daardoor – niet of nauwelijks op vakantie. Alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Gemotiveerde en getrainde vrijwilligers sluiten aan bij de individuele behoefte van het kind en bieden intensieve begeleiding.

Naast kindvakanties bieden wij ook gezinsvakanties aan die gericht zijn op het bevorderen van positief contact tussen ouder(s) en kind(eren). Deze vakanties hebben een sterk preventieve werking. De veelal gespannen thuissituatie en gezinnen gaan met positieve energie en goede voornemens weer naar huis. Momenteel organiseren we zes begeleide gezinsvakanties en acht weekenden voor gezinnen. 

Een vakantiekamp duurt van maandag t/m vrijdag. Een opvangweekend duurt van vrijdag t/m zondag. De groepsgrootte varieert van 6,18, 24 tot 30 kinderen. De kampen vinden plaats op Zeilschip de Eendracht, de Buitenjan in Veldhoven, het Zwaluwnest in Ter Aar én in Hotel Heppie in Mierlo. De weekenden vinden plaats in Hotel Heppie in Mierlo.

Er worden 37 vakantiekampen voor 912 kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar, 14 weekendcyclussen voor 102 kinderen en gezinnen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar en 6 miniweekenden voor 32 kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar georganiseerd.

Het Vergeten Kind

kominactie@hetvergetenkind.nl

Bekijk alle
€ 25 18-10-2021 | 12:31 Mijn hart gaat uit naar deze kinderen, die met zo'n groot gemis in hun leven door moeten gaan. Zelf ben ik weduwe, was achtergebleven met 5 jonge kinderen toentertijd en zij hebben veel moeten missen door gebrek aan geld, maar ook het gemis van hun vader. Het is door Gods genade dat mijn kinderen niet uit huis hoefden......Ik gun deze kinderen die al zo jong zoveel pijn (hebben) ervaren een beetje 'heppiness!' Ik vind dat Stg. 'Het Vergeten Kind' geweldig werk doet. Ga svp door.
€ 25 14-10-2021 | 14:16
€ 10 02-07-2021 | 14:50 Aan: Ik zet me in voor Het Vergeten Kind omdat ik weet hoe het is!
€ 50 30-06-2021 | 15:03 Ik weet uit ervaring (als vrijwilliger) hoeveel deze vakanties en weekenden voor kinderen en ouders betekenen. Een kind na een week vakantie met een dikke glimlach op zijn gezicht uitzwaaien laat zien wat de positieve impact dit heeft op een kind.
€ 25 02-06-2021 | 14:37