Heppie vakanties en weekenden

START EEN ACTIE OF DONEER

EN DRAAG BIJ AAN EEN ONVERGETELIJKE HEPPIE WEEK OF WEEKEND

De Heppie vakantiekampen en weekenden zijn bedoeld voor kinderen en gezinnen waar de dagelijkse situatie (even) niet optimaal is en voor de nodige spanningen zorgt. Zij gaan – mede daardoor – niet of nauwelijks op vakantie. Alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Gemotiveerde en getrainde vrijwilligers sluiten aan bij de individuele behoefte van het kind en bieden intensieve begeleiding.

Naast kindvakanties bieden wij ook gezinsvakanties aan die gericht zijn op het bevorderen van positief contact tussen ouder(s) en kind(eren). Deze vakanties hebben een sterk preventieve werking. De veelal gespannen thuissituatie en gezinnen gaan met positieve energie en goede voornemens weer naar huis. Momenteel organiseren we zes begeleide gezinsvakanties en acht weekenden voor gezinnen. 

Een vakantiekamp duurt van maandag t/m vrijdag. Een opvangweekend duurt van vrijdag t/m zondag. De groepsgrootte varieert van 6,18, 24 tot 30 kinderen. De kampen vinden plaats op Zeilschip de Eendracht, de Buitenjan in Veldhoven, het Zwaluwnest in Ter Aar én in Hotel Heppie in Mierlo. De weekenden vinden plaats in Hotel Heppie in Mierlo.

Er worden 37 vakantiekampen voor 912 kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar, 14 weekendcyclussen voor 102 kinderen en gezinnen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar en 6 miniweekenden voor 32 kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar georganiseerd.

Het Vergeten Kind

kominactie@hetvergetenkind.nl

Bekijk alle
21-08-2020 | 14:35 Ik draag deze stichting een warm hart toe omdat zij oog hebben voor kinderen die onze aandacht en zorg keihard nodig hebben. Mijn dank gaat uit naar mijn collega's van Thomas More Hogeschool die deze donaties als afscheidscadeau aan mij gegeven hebben.
18-08-2020 | 16:46 Aan: Ik zet me in voor Het Vergeten Kind omdat ik weet hoe het is! Hoera we hebben weer een mooie donatie kunnen doen. Met de verkoop van de mondkapjes. Mensen uit Boxtel bedankt voor de aanschaf. Bedankt voor jullie donatie via Mijn Herdenking & Geschenken uit Boxtel 🌸 We gaan nog even door met de actie.
16-07-2020 | 08:15 We gaan zelf op vakantie en wilde een klein gebaar maken voor jullie vakanties.
14-07-2020 | 16:44 Aan: Ik zet me in voor Het Vergeten Kind omdat ik weet hoe het is! Al gaat het nu wat minder snel met de donatie van de mondkapjes.... Maar het lukt ons toch weer wel. Een mooi rond bedrag voor een kind met een glimlach voor elke dag. Dit wordt geschonken via #mijnherdenkingboxtel en de bewoners in en om Boxtel die deze actie waarderen. Djw mensen🌸
08-06-2020 | 15:15 Aan: Ik zet me in voor Het Vergeten Kind omdat ik weet hoe het is! Wederom dit bedrag kunnen doneren. Door de actie die ik met 2 andere dames uit Boxtel heb opgezet. Mondkapjes maken en verkopen voor € 2 - euro per stuk. En deze opbrengst gaat geheel naar Stichting het vergeten kind. De mondkapjes zijn te verkrijgen bij Mijn Herdenking in Boxtel Dank zij de bewoners in Boxtel kunnen we deze donatie weer doen. Bedankt voor jullie inzet om de mondkapjes in de winkel te kopen. Groet Miriam