Heppie Vakanties & Weekenden

Together, we've covered 30 km

Start een actie en draag bij aan een onvergetelijke tijd bij een Heppie vakantie of -weekend!

Voor kinderen is het heerlijk om op vakantie of een weekendje weg gaan. Helaas kunnen veel kinderen in Nederland er om verschillende redenen niet zomaar tussenuit. Omdat er geen geld voor is, of omdat ze een stoornis of achterstand hebben waardoor extra begeleiding bij het spelen nodig is. Juist deze kwetsbare kinderen verdienen ook een superleuke tijd en daarom organiseren wij Heppie Vakanties & Weekenden.

Heppie Vakanties & Weekenden is er speciaal voor kinderen van zes tot en met achttien jaar. Ook zijn er begeleide gezinsvakanties. Bij een weekend of vakantie van Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. Tegelijkertijd is er alle aandacht en zorg voor elk individueel kind. Positieve ervaringen in een geborgen sfeer, veilige omgeving en binnen een klimaat van oprechte aandacht, dat typeert Heppie Vakanties & Weekenden.

Met jouw actie draag je een steentje bij aan een onvergetelijke tijd bij Heppie voor een kwetsbaar kind. Geweldig dat jij je daarvoor inzet! 

Het Vergeten Kind

kominactie@hetvergetenkind.nl