Hotel Heppie Almere

van totaal € 30.000 (61%)

 

HOTEL HEPPIE ALMERE

Samen met de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Het Vergeten Kind een heel bijzonder project opgestart:  de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Almere: Hotel Heppie. Als alles goed gaat wordt in 2019 de eerste paal geslagen voor het ‘grootste Huis’ van Nederland.

Alle kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie kunnen hier hun zorgen en ellende even opzijzetten. Door het geven van aandacht en positieve ervaringen wordt de kans op ernstige gedragsproblemen en schooluitval zo een stuk kleiner. In dit grootste ‘Huis’ van Nederland kunnen deze kinderen weer gewoon kínd zijn en zich ontwikkelen. Dat verdient elk kind in Nederland.

Het project is volop in ontwikkeling en via deze pagina proberen wij iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van dit mooie en innovatieve project. Lees hieronder de veelgestelde vragen over dit project en neem gerust contact met ons op indien je meer wilt weten over de bouw van het Huis.

Over ons werk
Er zijn heel veel kwetsbare kinderen in ons land die opgroeien in een multiprobleemgezin of een opvanglocatie. Hierdoor hebben zij veelal geen fijne kindertijd. Dit mogen we niet vergeten. Wij zetten ons in om deze kinderen gewoon kind te laten zijn. Hiervoor organiseren wij verschillende projecten en activiteiten, klik op een button om hierover meer te lezen.

Kim de Witte

kim@hetvergetenkind.nl

0850653450

Bekijk alle
24-12-2019 | 13:10
07-10-2019 | 21:16
13-07-2019 | 13:36 Ook ik maak in mijn werk te veel kinderen mee niet nooit er even uitdunnen, terwijl hun thuissituatie niet best of zelfs zorgelijk is. Prachtig initiatief vind ik het.
12-07-2019 | 20:22 Het is zo belangrijk dat hotel Heppie ook in Almere komt!. Elke dag komen er bij onze stichting weet hoe je leeft! kinderen en jeugdigen die nog nooit een weekend of vakantie hebben/kunnen mogen mee maken. Plezier maken met vriendjes en/of vriendinnetjes moet toch voor iedereen mogelijk zijn? Kom op Almeerders steun dit fantastische project!
03-06-2019 | 23:06