Hotel Heppie Veluwe

van totaal € 30.000 (73%)

 

HOTEL HEPPIE ALMERE

Samen met de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Het Vergeten Kind een heel bijzonder project opgestart:  de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Almere: Hotel Heppie. Als alles goed gaat wordt in 2019 de eerste paal geslagen voor het ‘grootste Huis’ van Nederland.

Alle kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie kunnen hier hun zorgen en ellende even opzijzetten. Door het geven van aandacht en positieve ervaringen wordt de kans op ernstige gedragsproblemen en schooluitval zo een stuk kleiner. In dit grootste ‘Huis’ van Nederland kunnen deze kinderen weer gewoon kínd zijn en zich ontwikkelen. Dat verdient elk kind in Nederland.

Het project is volop in ontwikkeling en via deze pagina proberen wij iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van dit mooie en innovatieve project. Lees hieronder de veelgestelde vragen over dit project en neem gerust contact met ons op indien je meer wilt weten over de bouw van het Huis.

Over ons werk
Er zijn heel veel kwetsbare kinderen in ons land die opgroeien in een multiprobleemgezin of een opvanglocatie. Hierdoor hebben zij veelal geen fijne kindertijd. Dit mogen we niet vergeten. Wij zetten ons in om deze kinderen gewoon kind te laten zijn. Hiervoor organiseren wij verschillende projecten en activiteiten, klik op een button om hierover meer te lezen.

Kim de Witte

kim@hetvergetenkind.nl

0850653450

Bekijk alle
29-03-2020 | 11:55 Dit is een heel mooi en nuttig project. We hopen dat onze kleine bijdrage de levensomstandigheden van deze kinderen zal verbeteren en hen een onvergetelijke tijd zal bezorgen in Hotel Heppie.
19-03-2020 | 15:23 Zelf zit ik in het MBO onderwijs en zie ik veel studenten met grote sociale uitdagingen en zorgelijke thuissituaties! Afgelopen september heb ik samen met twee vrienden een halve triathlon volbracht. Omdat dit voor ons een enorme uitdaging was hebben we dat gekoppeld aan goede doelen die kinderen steunen met een uitdaging in het leven. We hebben als team €10.720 opgehaald waarvan 1/3 deel naar het door mij gekozen goede doel, Stichting het Vergeten Kind, gaat! Kinderen moeten zoveel mogelijk zorgeloos kunnen leven! Lukt dat door omstandigheden niet dan vind ik dat ze door anderen gesteund moeten worden. Daar help ik op deze manier graag bij. Wil je onze ervaring in de Halve Triathlon en de weg er naar toe na lezen dan kan dat op https://triathlongoededoel.wixsite.com/website. Pytrik Notermans.
14-02-2020 | 21:38
24-12-2019 | 13:10
07-10-2019 | 21:16