Hotel Heppie Veluwe

van totaal € 50.000 (65%)

 

HOTEL HEPPIE Veluwe

Wij hopen in het najaar 2020 te starten met de bouw van Hotel Heppie Veluwe, één grote, liefdevolle plek voor al die duizenden kinderen die het nodig hebben. Met dank aan de VriendenLoterij Prijzenmarathon 2017 konden we starten met het uitvoeren van dit bijzondere en innovatieve plan. Maar we zijn er nog niet! We kunnen dit niet alleen, jouw hulp is ook en juist nu hard nodig. Bouw mee aan de toekomst van kinderen die ten onder dreigen te gaan aan trauma’s en negatieve ervaringen. 

Alle kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie kunnen hier hun zorgen en ellende even opzijzetten. Door het geven van aandacht en positieve ervaringen wordt de kans op ernstige gedragsproblemen en schooluitval zo een stuk kleiner. In dit grootste ‘Huis’ van Nederland kunnen deze kinderen weer gewoon kínd zijn en zich ontwikkelen. Dat verdient elk kind in Nederland.

Het project is volop in ontwikkeling en via deze pagina proberen wij iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van dit mooie en innovatieve project. Lees hieronder de veelgestelde vragen over dit project en neem gerust contact met ons op indien je meer wilt weten over de bouw van het Huis.

Over ons werk
Er zijn heel veel kwetsbare kinderen in ons land die opgroeien in een multiprobleemgezin of een opvanglocatie. Hierdoor hebben zij veelal geen fijne kindertijd. Dit mogen we niet vergeten. Wij zetten ons in om deze kinderen gewoon kind te laten zijn. Hiervoor organiseren wij verschillende projecten en activiteiten, klik op een button om hierover meer te lezen.

 

Na veel overleg en panning is er gekozen voor deze prachtige locatie op de Veluwe. Deze locatie is geschikter gebleken dan de eerste opzet die gepland stond in Almere. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over dit fantastische project. Dank voor uw steun!

Kim de Witte

kim@hetvergetenkind.nl

0850653450

Bekijk alle
05-11-2020 | 07:49 Aan: Geld voor de toekomstige HELD
04-11-2020 | 19:50 Aan: Personal Gym Hoorn Overige bedrag
04-11-2020 | 16:43 Aan: Geld voor de toekomstige HELD
03-11-2020 | 20:18 Aan: Personal Gym Hoorn Omdat dit een top organisatie is er hier veel meer belangstelling voor zou moeten zijn.
03-11-2020 | 11:44 Aan: Geld voor de toekomstige HELD