Hotel Heppie Veluwe

Bouw mee aan Hotel Heppie Veluwe!

Het Vergeten Kind organiseert sinds 1999 vakanties en weekenden voor kinderen en gezinnen waar de dagelijkse situatie (even) niet stabiel is en voor de nodige spanningen zorgt. Een vakantieweek of weekend bij Heppie geeft deze kinderen even de tijd om op adem te komen. Hier kunnen ze leuke, ontspannende dingen doen en nieuwe vrienden (leren) maken. Om nog meer kinderen een onbezorgde tijd bij Heppie te bieden, bouwen we Hotel Heppie Veluwe. Één grote, liefdevolle plek voor al die duizenden kinderen die het nodig hebben.

In 2012 openden René en Natasja Froger Hotel Heppie Mierlo, dat we mede dankzij de VriendenLoterij konden bouwen. Hotel Heppie Mierlo is een groot succes en vaak zijn de weekenden en vakanties snel volgeboekt. Hierdoor staan er veel kinderen op de reservelijst, terwijl wij hen ook een fijne tijd willen bieden. Daarom bouwen we een tweede Hotel Heppie, ditmaal op de Veluwe. Vierhouten, waar het hotel komt te staan, is centraal gelegen, waardoor het hotel ook beter bereikbaar is voor kinderen uit het westen en noorden van het land. Lees hier meer over Hotel Heppie Veluwe.

Begin 2022 is er een start gemaakt met de bouw. We verwachten in mei 2024 de eerste kinderen te kunnen ontvangen bij Hotel Heppie Veluwe. Met dank aan de VriendenLoterij Prijzenmarathon 2017 konden we starten met het uitvoeren van dit bijzondere en innovatieve plan. Maar we zijn er nog niet! We kunnen dit niet alleen, jouw hulp is ook en juist nu hard nodig. Bouw mee aan en draag bij aan de toekomst van vergeten kinderen. Kom in actie of doneer!

Hotel Heppie Veluwe

Kim de Witte

kim@hetvergetenkind.nl

0850653450