Alles is mogelijk // 140 km lopen van Den Helder - Hoek v Holland

Sterker door strijd
van totaal € 500 (446%)

Wij willen een voorbeeld geven dat je door strijd sterker kan worden als je daarvoor kiest.

Tuurlijk kennen we tegenslagen en hele nare situaties, en daardoor kunnen we door diepe dalen heengaan. Maar uiteindelijk wanneer je niet opgeeft kun je er sterker uitkomen en werken met wat je hebt. Sommige kinderen hebben echt pech, maar hoop is er altijd. Wij geloven in jullie werk voor deze kinderen en dragen daar graag aan bij door geld in te zamelen met een mooie actie.

Help je ook mee..?

 

Laatste update van deze uiteindelijk slopende, door weer en wind, uitputtende wandeltocht.

Niet iedereen heeft de eindstreep kunnen halen. Maar dit doet niet af van de prestatie. Het Nederlandse klimaat liet zich van haar minder leuke kant zien en het is fantastisch dat twee mannen zich hebben gemeld in Hoek Van Holland. Wij willen jullie onwijs bedankt voor jullie bloed, zweet en tranen. Jullie zijn topper!

Namens iedereen bij Stichting Het Vergeten Kind en kwetsbare kinderen in Nederland, bedankt mannen!

Die drankjes hebben jullie meer dan verdient! Volgend jaar weer? 

-- --

update 27 juni 2020: na een vroege start een korte rustpauze in IJmuiden..

Daarna snel door.. de nacht te gemoet..

-- --

update 30 mei 2020: Looptraining is begonnen!

´..de trainingsloop verliep goed 💪 35km door de Hoeksche waard, mooi op zo'n zonnige dag..´

 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 29-06-2020 | 19:47
€ 20 28-06-2020 | 21:38
€ 5 28-06-2020 | 15:50
€ 25 28-06-2020 | 07:32
€ 50 27-06-2020 | 21:12 Echt TOP jongens, dat jullie voor het goeie doel zoals 'Het vergeten kind' lopen. We kwamen jullie vanmorgen tegen op.het terras bij Camperduin : ) Echt inspirerend! Sterkte en meer kracht gewenst voor de volgende kilometers, óp naar het einddoel : ), lieve groet van Mireille en Judith