Bespaarinfo Team

Bespaarinfo zet zich in
van totaal € 1.000 (1%)

Onze doelgroep omvat sommige mensen die in een moeilijke financiële situatie zitten. Daarom steunen wij graag Stichting Het Vergeten Kind met deze actie.

De maand december is traditioneel een dure maand voor veel gezinnen. Juist in deze maand is het dus belangrijk om te besparen en je financiële plaatje onder de loep te nemen. In de themamaand roepen we daarom onze partners en bezoekers op om te doneren voor onze actie. Laten we samen het leven van kinderen in Nederland leuker en beter maken.

Streefbedrag: € 1.000
Meer info: https://www.bespaarinfo.nl

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 02-12-2019 | 15:22
Bekijk alle

7 bespaartips voor grote gezinnen

02-12-2019 | 17:17 Budgetteren en uitgaven bijhouden Koop producten in grote hoeveelheden Probeer (kleine beetjes) te sparen Koop kinderkleding, cadeaus en speelgoed tweedehands Vier meerdere verjaardagen en feestjes op hetzelfde moment Maak gebruik van waar je recht op hebt (subsidies, bijstand en voedselbank Kook grote porties Verder lezen? Klik hier voor meer tips en uitgebreide informatie
Lees meer