Kindcentrum basisschool De Eerste Rith i.s.m. Kober kinderopvang

Kids voor kids!
van totaal € 500 (394%)

Kinderen helpen kwetsbare kinderen om de hoek. Als school organiseren wij een kerstmarkt waar we zelfgemaakte kerstknutselwerkjes gaan verkopen. Ook is er een loterij met leuke prijzen en lekkers te koop. Vrijwillig doneren mag natuurlijk ook.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 1.974 30-12-2018 | 15:50 Wij hadden dit jaar onze kerstmarkt op donderdagavond 20 december j.l. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur hebben de kinderen, medewerkers en ouders het fantastische bedrag van 1974,00 euro bij elkaar opgehaald. We deden dit door de verkoop van zelfgemaakte kerstspulletjes, schminken, een loterij, een eet- en drankstand en het enthousiasme van iedereen!