Meerburg MO17-1

Prestatie is mooi, plezier is belangrijker
van totaal € 5.000 (0%)

Wij meiden en ouders van de MO17-1 zullen ons aankomende seizoen sterk maken om zo veel als mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Wij kunnen vrij en zonder problemen sporten, zonder spanningen uitgaan en zonder zorgen vriendinnen uitnodigen. Veel kinderen kunnen dit niet door verschillende omstandigheden. Daar gaan wij dus wat aan doen…

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Van harte welkom Meerburg Meiden

25-04-2019 | 09:14 Fantastisch dat jullie je aanmelden voor deze unieke actie. Inmiddels hebben wij ons persbericht ook al verstuurd om deze actie meer bekendheid te geven maar ook jullie kunnen via sociale media hier veel aandacht aan besteden. Dus schroom niet en zeg het voort. En als je nog leuke meiden weet die met plezier willen komen voetballen laat ze lekker meetrainen.
Lees meer