Team Polar Bears voor het Vergeten Kind

Kou kleumen voor het vergeten kind!
van totaal € 15.000 (87%)

De meesten van ons in Nederland hebben het gewoon goed: we kunnen op vakantie, kunnen van het leven genieten en onze kids kunnen dat ook. Dat geldt niet voor alle kinderen en dat is niet fair. Kinderen kunnen er niets aan doen waar ze geboren zijn en hoe hun jonge leven ingericht is. Vergeten kinderen zijn overal ter wereld en er is wereldwijd meer ellende dan in ons mooie en rijke Nederland. Daar geven we alle ruim aan in Nederland en dat is goed. Maar er is ook genoeg ellende dichterbij dan je denkt. En dat willen we helpen tegengaan. Juist omdat het zo tastbaar dichtbij is. Elk kind mag er zijn en heeft recht op een leuke tijd met andere kids! Daar gaan we voor! Team Polar Bears gaat rijden naar de Noordkaap voor Het Vergeten Kind! Een lange en barre tocht van 7000 km tot hoog in het noorden van de Nordics. Tussen elanden, rendieren en echte polar bears. Twee Boskoopse vaders gaan tot aan -40 graden de kou trotseren en rijden voor het Vergeten Kind. Steun ons en geef! We beloven mooie foto's en verhalen en willen binnen Het Vergeten Kind een concreet streefdoel aan onze actie verbinden. TO BE CONTINUED!! En ehh, vergeet niet te geven! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 23-01-2019 | 23:36
€ 50 14-01-2019 | 20:47 Een super goed doel en een super team! We hebben zelf vijf kids en een kleine bijdrage om kinderen die nagenoeg niets hebben is wel het minste dat ik kan doen!
€ 15 13-01-2019 | 11:00 Hi Hans fantastisch dat je dit doet voor dit bijzondere goede doel! En een heppie huis in Mierlo, het dorp waar ik ben opgegroeid, moet super worden!!
€ 100 12-01-2019 | 23:50
€ 25 06-01-2019 | 21:50 Super mannen dat jullie dit doen! Ook een fantastische ervaring❄️Vooral nog veel plezier💪en succes.