Tour d'Extravaganza 2020

Fietsen, wandelen & hardlopen met een hart voor kinderen!
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 40.000 (134%)
Wij hebben samen al 1.313 km afgelegd

Jaarlijks organiseren we een wielren-, moutainbike-, hardloop-, en wandeltocht genaamd “Tour d’Extravaganza”. Dit is een tour die naar het internationaal Herbalife evenement, de Extravaganza, gaat. Meerdere dagen zullen we een flink aantal kilometers afleggen. De tocht zal dit jaar i.v.m. de corona in Nederland plaatsvinden.

Hiermee ondersteunen wij onze Casa Herbalife, “Het Vergeten Kind”. Deze stichting begeleidt en vangt kinderen met een moeilijke achtergrond op. Wij doen dit als Herbalife Actieve Members namens HNF (Herbalife Nutrition Foundation). Deze foundation helpt wereldwijd kinderen in nood. Heb je ook een hart voor kinderen? Vind jij ook dat alle kinderen de kans moeten krijgen op een waardige toekomst? Vind jij ook dat we hen niet in de kou mogen laten staan? Laat dan je hart spreken en doe een donatie.

We appreciëren erg je vrijgevigheid. Wist je dat je nog extra kan helpen door de actie te delen? Je kan dit heel makkelijk doen door bijvoorbeeld de actie te delen op je Facebook pagina, op Twitter, per email, etc. Op die manier kunnen de giften ten voordele van het gekozen goede doel vermenigvuldigd worden.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
01-12-2020 | 07:57
07-10-2020 | 18:21
06-10-2020 | 18:15
04-10-2020 | 17:44
02-10-2020 | 20:05 Succes man