Ancient Radio 2023

Frequentie!

Raised

16,084
107% reached of total of €15,000
Closed You can't donate anymore

"Samen Voor Het Vergeten Kind: Radio Maken in het Glazen Huis"

Van 6 tot en met 9 november

Ancient Radio 2023 is verheugd om aan te kondigen dat we van 6 tot en met 9 november radio gaan maken in een speciaal 'Glazen Huis' op het Janskerkhof. Dit inspirerende evenement brengt niet alleen muziek en verhalen bij elkaar, maar ook mensen die zich inzetten voor een gezamenlijk doel: het verbeteren van het leven van vergeten kinderen in Nederland.

Het doel van deze actie is duidelijk: we willen minimaal 15.000 euro ophalen voor Stichting Het Vergeten Kind, een organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen in Nederland die opgroeien in instellingen, pleeggezinnen en opvanglocaties. We geloven dat elk kind het recht heeft op een liefdevolle en zorgzame omgeving, ongeacht hun achtergrond. Met jouw hulp kunnen we het verschil maken in hun levens.

Wat dit evenement nog specialer maakt, is dat het wordt georganiseerd door een groep toegewijde studenten. Deze zes jonge vrijwilligers hebben ervoor gekozen om vier dagen lang in het Glazen Huis te verblijven. 

Je kunt een belangrijk verschil maken door deze actie te ondersteunen. Of je nu luistert naar onze live-uitzendingen, doneert, of een lot koopt bij onze loterij, jouw betrokkenheid telt. Laten we samen streven naar een wereld waarin geen enkel kind wordt "vergeten" en waarin alle kinderen de kans krijgen om te groeien en te bloeien.

Doe mee met onze missie om het leven van vergeten kinderen te verbeteren. Steun Stichting Het Vergeten Kind en ons Glazen Huis-evenement van 6 tot en met 9 november. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en hoop brengen in het leven van degenen die het het meest nodig hebben.

We kijken ernaar uit om je betrokkenheid te verwelkomen en samen met jou een verschil te maken!

 

Frequentie!