C

Communicanten van Echt

Kom over de Brug!
Closed You can't donate anymore
from €1.000 (89%)

Hoi allemaal!

 

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen op onze sponsorpagina van 'Het vergeten kind'. We zullen ons als communicanten van 4 verschillende basisscholen samen in gaan zetten voor dit geweldige goede doel!

Op deze pagina zullen we jullie meenemen en informeren over onze acties, daarnaast kun je ook rechtstreeks geld doneren èn zien jullie meteen wat de stand is van het te behalen doel!

 

Maar eerst even een kleine toelichting zodat jullie meer over ons te weten komen en waarom we voor dit goede doel hebben gekozen.

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld maar helaas geldt dit niet voor alle kinderen in ons land. Het Vergeten Kind richt zich op kwetsbare kinderen en jongeren die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie. Ze strijden voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Helpen jullie ons mee?

 

Samen met 4 basisscholen zamelen de communicanten die hun Eerste Heilige Communie doen via dit actieplatform geld in voor Het Vergeten Kind. Bij deze Eerste Heilige Communie loopt het thema ´Kom over de brug´ als een rode draad door zowel de voorbereidingen als ook op deze speciale dag zelf. Van hieruit is de gedachte ontstaan om vanuit dit thema de kinderen zich in te laten zetten voor een goed doel. Zo zijn we uitgekomen bij stichting Het vergeten Kind. We gunnen het alle kinderen in Nederland om ook een speciale mooie dag mee te mogen maken of de mogelijkheid te krijgen om zich volwaardig kind te voelen en geluksmomenten te mogen beleven.

 

Iedere communicant zal zich samen of individueel geheel op zijn of haar eigen manier inzetten om geld in te zamelen voor dit mooie doel waarbij we uiteindelijk samen een mooi streefbedrag willen bereiken van € 1000 of zelfs meer! Hoe mooi zou het zijn als het ons lukt om dit doel te behalen! Helpen jullie ons mee om dit mooie bedrag in te zamelen en een lach te kunnen toveren op het gezicht van vele kinderen? 😊

 

Doneren is mogelijk rechtstreeks bij de communicanten door middel van een donatie in Het vergeten Kind spaarpotje of rechtstreeks via de donatiebutton!

 

Voor iedereen die ons zal steunen, bedankt!!!

 

De communicanten van Echt.

View all
€43 10-06-2022 | 23:47
€40 10-06-2022 | 23:37
€13,25 10-06-2022 | 14:27 Voor Dean lege statie geld flessen opgespaard, dat het goed terecht mag komen!
€10 10-06-2022 | 14:22 Top Dean dat je je zo in zet voor dit geweldige doel!
€5 10-06-2022 | 10:51