D

Diversity Bikerz & 2WheelzFamily

Ride-out voor het vergeten kind

Opgehaald

0
0% bereikt van het totaalbedrag € 10.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Het is tijd om niet langer weg te kijken. Het Vergeten Kind vraagt heel Nederland om samen te strijden voor de vergeten kinderen van Nederland. Deze kinderen groeien op in een onveilige of instabiele thuissituatie of zijn noodgedwongen verblijven in een opvanglocatie. Ze hebben het moeilijk en hebben onze hulp nodig.

Met elkaar kunnen we deze kinderen de aandacht geven die ze verdienen. We kunnen ervoor zorgen dat er steeds minder kinderen vergeten worden en blijven strijden tot de jeugdzorg weer zorg voor de jeugd is. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen en ons doel is dat zij er niet alleen voor staan, zich gehoord en gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen.

Maar om dit doel te bereiken hebben we uw hulp nodig. U kunt uw steentje bijdragen door een donatie te doen aan Het Vergeten Kind. Met uw bijdrage kunnen we meer kinderen helpen en ervoor zorgen dat zij de kans krijgen om een positieve toekomst tegemoet te gaan.

Laten we samen zorgen dat deze vergeten kinderen niet langer vergeten worden. Doe vandaag nog een donatie en help deze kinderen de aandacht te krijgen die ze verdienen. Alvast bedankt voor uw steun.