De Noordkaap Challenge

28 april 2023 16:16

Over ons

Team Frosty Lovers bestaat uit Patrick Falize en Mathilde Falize-Wagtho. Wij zijn een sociaal betrokken stel en niet bang om een uitdaging aan te gaan. Toen we hoorden over de Noordkaap Challenge en dat deze rit werd gehouden ten behoeve van stichting Het Vergeten Kind, wisten we meteen dat dit iets voor ons was. We besloten ons in te schrijven en hard aan de slag te gaan om geld in te zamelen voor dit goede doel. Met jullie steun hopen we een mooi bedrag op te halen en zo bij te dragen aan het helpen van kwetsbare kinderen in Nederland.

Waarom we het doen

Team Frosty Lovers is trots om deel te nemen aan de Noordkaap Challenge 2023 van 8-20 december 2023. We zullen een tocht van 7000 km in 13 dagen ondernemen door Denemarken, Finland en Noorwegen, waarbij we het puntje van Noorwegen zullen bereiken.

Maar we doen dit niet zomaar, we rijden deze uitdaging voor Het Vergeten Kind. Er zijn duizenden kinderen in Nederland die opgroeien in gezinnen met ernstige problemen en helaas zijn er in 50.000 gevallen waarbij de situatie zo ernstig is dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Deze kinderen hebben al veel teveel meegemaakt en de trauma’s laten diepe sporen na. Wij willen bijdragen aan een stabiele woonplek voor deze kinderen met vertrouwde gezichten die voor hen zorgen, zodat ze weer onbezorgd kind kunnen zijn en zich ontwikkelen tot gelukkige volwassenen. Wij hopen dat jij ons wilt steunen in deze uitdaging, elke donatie, groot of klein, helpt ons om dit mogelijk te maken.

Help ons de finish te bereiken!

We zijn op zoek naar partners om ons te helpen deze uitdaging te volbrengen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door middel van financiële middelen voor brandstof of materialen, zoals een led bar, sneeuwkettingen, muts en handschoenen. Elke vorm van steun is welkom en helpt ons om dit doel te bereiken.

Sommige partners helpen ons om donaties op te halen door middel van een gezamenlijke actie, bijvoorbeeld de emballage actie bij de AH Stadspoort. Ook op deze manier kunnen wij partners worden.