Velten&DeWith Beweegt 2024

Velten&DeWith Beweegt 2024

Opgehaald

4.210
140% bereikt van het totaalbedrag € 3.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Waarom?

'Velten&DeWith Beweegt' is een mooie en zinvolle activiteit die wij al enkele jaren organiseren. Hierbij zijn we samen, ieder op zijn eigen moment en eigen gekozen locatie, lekker in beweging en lopen we voor een goed doel. Dit jaar komen wij graag weer voor de ander en onszelf in beweging.

Wanneer?

De 'Velten&DeWith Beweegt'-week zal plaatsvinden van 9 t/m 15 maart 2024.

Wat doen?

Vorig jaar hebben wij met ruim 90 deelnemers in totaal 5,8 miljoen stappen gezet. Het doel is om ook deze keer per persoon elke dag minimaal 8.000 stappen te zetten. Per 100.000 stappen die gezet worden doneren wij een Heppie-box (t.w.v. € 50,-) aan Stichting Het Vergeten Kind. Wij hopen met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen voor dit mooie doel. Een eigen financiële inspanning of Heppie-Box donatie mag, maar is zeker niet verplicht.

Voor wie?

We lopen dit jaar voor Stichting Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. De Heppie-box, bestemd voor kinderen van 6 t/m 15 jaar, bevat verschillende artikelen (spellen, knutsels, speelgoed, etc.), waar zowel het kind als het gezin plezier van hebben.