Kom erachter wat je écht wil en steun Het Vergeten Kind!

Carina Dusseldorp
van totaal € 1.000 (7%)

Ik doe dit omdat ik de missie van de stichting steun. Elk kind verdient aandacht, liefde en een (emotioneel) veilige omgeving. Ik besef me dat helemaal in deze tijd kinderen die deze dingen thuis missen, het extra zwaar hebben. Daarom gun ik het hen om extra aandacht en liefde te krijgen. Juist in deze tijd! 

 

Als Confidence Coach help ik vrouwen die de connectie met zichzelf een beetje kwijt zijn en zonder schaamte en schuldgevoel voor zichzelf gaan kiezen en hun eigen pad in het leven gaan volgen. Dit is een mooie tijd om naar binnen te keren en te reflecteren op je leven.

 

Omdat ik geloof in win-win, doneer ik in april en mei 20% van de opbrengst van mijn coaching aan het Vergeten Kind! En daar kun jij aan bijdragen! 

 

De cursus Be You is een 4-weekse online cursus waarin je leert hoe jij helemaal jezelf durft te zijn en vanuit vertrouwen jouw eigen pad gaat volgen. En gaat leven op jouw voorwaarden!

 

Je kunt hier de cursus kopen: https://minigidsinnerpeace.lpages.co/be-you-cursus/

 

Uiteraard kun je ook een losse donatie doen, dat bepaal je helemaal zelf! :) 

 

Als je nog vragen hebt over de cursus of de actie, kun je een mailtje sturen naar info@carinadusseldorp.com

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 75 15-04-2020 | 14:18