Christien's Art voor het vergeten kind

Christien Uildriks
van totaal € 500 (2%)

Omdat ik zelf als vergeten kind toch goed terecht ben gekomen door oa mijn pleeggezin waar ik heb gezeten... wil ik nu anderen helpen. Ik weet hoe belangrijk het is om even de nare dingen te vergeten en je even kind te voelen en alleen maar even leuke dingen te doen!!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 26-11-2018 | 19:10
Bekijk alle

Hoe kan je sponseren

26-11-2018 | 19:52 Hallo allemaal, Ik ben deze actie gestart omdat ik wat wilde doen voor kinderen die het minder goed hebben getroffen dan ik. En via deze organisatie kan ik dat. Hoe heb ik het in gedachte: Ik kan mijn "ei" kwijt in het schilderen. Menig schilderwerk hangt al aan de muur bij anderen en bij diverse bedrijven.En toen dacht ik.... waarom plak ik er geen actie aan vast om anderen te helpen. Een soort van win-win situatie. En door op het internet te kijken en te vergelijken welk doel het beste bij mij paste kwam ik terecht bij Het Vergeten Kind. Wat is de bedoeling....: Voor elk schilderij dat ik verkoop maak ik  €5,-- over per verkochte €50,-- . Dus als een schilderij voor €100,-- word verkocht maak ik €10,--  over... en ga zo maar door.Voor elke verkochte Grammoklok maak ik € 2,50 over.... dus hoe meer klokken er verkochtworden... hoe meer ik overmaak! Voor elk verkocht sieraad gaat er ook €2,50 overgemaakt worden!! En zo komen we op een mooi bedrag die steeds groter word. Zodat er nog meer kinderen een gave dag kunnen beleven zonder zorgen!! Uiteraard mag er ook zo overgemaakt worden. Hoe meer hoe beter uiteraard he.Daarnaast als men wat koopt van mijn schilderwerken en men wil meer betalen... dan gaat het extra bedrag ook voor de 100% naar het goede doel!! Waar kan je mijn werken vinden: https://www.facebook.com/Christiensarthttps://www.instagram.com/christiens_art/ Door mij een berichtje te appen heb je het snelst een berichtje terug!! En zie je wat moois, maar het heeft niet de kleuren die je zou willen.... dan hoef je alleen maar jou favoriete kleuren door te geven... en ik ga mijn verf checken voor de juiste combinatie!!Zodat het helemaal jou smaak is. Zoals bijvoorbeeld 1 van mijn klanten die zei.... Christien, ik wil een klok in de kleuren van mijn interieur. Dus ik vroeg haar wat die kleuren waren..... En die kleuren waren: zwart, grijs, wit en okergeel!!En zo gemengt zo gemaakt.... Klant happy.... Happy me! Dus hoe uniek wil je het hebben. Van elke grammoklok is er daarom ook maar eentje. Ze kunnen absoluut niet nagemaakt worden. En daarom zijn ze ook zo gaaf om te maken. Elke klok is weer anders. Iedereen alvast bedankt voor de donatie!!   Veel liefs, Christien Christien's Art  
Lees meer