Uitbrengen EP : "Voor Jou"

Erik van Giesen
Normal 219e7a0ab059412d9f1e7d47a908927e1eebd6be
Qr
van totaal € 300 (0%)

Ik ga 21 december 2020 een EP uitbrengen met een 7-tal Nederlandstalige nummers met allen een emotionele lading. Bij alle nummers is ruimte voor verdriet. Eén van de nummers draag ik op aan Het Vergeten Kind.

Ik wil van elke verkochte EP € 1,00 doneren aan "Het Vergeten Kind". De 1e oplage wordt 300 stuks, dus dat is mijn eigen streefbedrag, los van de donaties die gedaan worden. 22 december breng ik het nummer uit op diverse platforms, ondersteund door een video-clip. 

Ik ben zelf netwerkpleegouder van mijn kleindochter Yuna. Zij is de inspiratiebron geweest voor het schrijven van het nummer "Huil Maar Niet". Daarnaast sta ik in het basisonderwijs en zie jaarlijks kinderen die door diverse omstandigheden bij de doelgroep "Het vergeten kind" horen. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.