Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Jacky van Schoonneveldt
van totaal € 250 (234%)

Hallo,

Ik ben Jacky van Schoonneveldt. Welkom op mijn pagina! Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.

Ik ben pas geboren en nog te klein voor wensen en voor mijn papa en mama ben ik een groot cadeau! Daarom vinden zij het een goed idee dat ik in actie kom voor andere kindjes om mijn geboorte te vieren.

Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. De stichting richt zich op duurzame, structurele verbetering van de situatie van kwetsbare kinderen.

Het Vergeten Kind organiseert ook activiteiten die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen. Denk hierbij aan kinderen die Sinterklaasavond kunnen vieren of met hun gezin worden uitgenodigd voor een Kerstviering, dankzij donaties aan Het Vergeten Kind.

Zou het niet mooi zijn als iedereen een knusse Decembermaand heeft en niemand vergeten wordt? Verborgen armoede is vaak dichterbij dan je denkt.

Dus wil je me graag wat geven? Doneer dan via onderstaande link.

Super bedankt!

Liefs, Jacky van Schoonneveldt

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 19-11-2019 | 20:41
€ 15 19-11-2019 | 11:21
€ 15 17-11-2019 | 19:28 Een klein cadeautje konden we niet laten liggen, maar vanzelfsprekend steunen we jullie ook graag met deze actie. Mooi bedrag!
€ 100 17-11-2019 | 18:40
€ 5 17-11-2019 | 14:58