Joyontheblog.nl

Joyce Honingh
van totaal € 250 (12%)

Want kinderen mogen nooit vergeten!

Ik zet mij graag in voor dit mooie goede doel, jij ook?

“Het vergeten kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die in een onveilige of instabiele thuissituatie leven of noodgedwongen opgroeien in een opvanglocatie!”

Helaas ligt bovenstaande situatie heel dicht bij mijn hart. Mijn allerliefste nichtje zit helaas in zo’n situatie en hoe dapper en moedig zij ook is, ze is nog veel te jong om zo te moeten leven. Het idee al dat ik haar 14 februari voor het laatst gezien heb, doet mij echt pijn en verdriet. Ik mis haar zo erg maar de strijd om haar te mogen zien is keihard! Er hangen teveel regels aan vast, waar ik weinig van begrijp.

Ik wil daarom een mooi bedrag voor dit fantastische goede doel ophalen maar heb jullie hulp nodig! Heb jij nog paar euro’s over na al die feestdagen?  Doneer dan mee ❤️❤️❤️

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 30-12-2018 | 11:54
€ 5 30-12-2018 | 11:45
€ 10 30-12-2018 | 09:23