Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Robin Koenen
Qr
van totaal € 1.000 (1%)

Het is mijn doel om een bijdrage te leveren aan een mentaal gezonde maatschappij.

Dit doe ik al in mijn werk maar ga dit nu ook doen voor stichting het vergeten kind. Ik maak me namelijk zorgen over de (mentale) gezondheid van kinderen die zich momenteen in een slechte thuissituatie begeven.

Ik ga meedoen aan de 4x4x48 challenge van David Goggins. Dit houdt in dat je iedere 4 uur, 4 mijl rent gedurende 48 uur. Tussendoor mag je telkens max. een uurtje slapen. Uiteindelijk ren je dan iets meer dan 75 km in 48 uur. (Als de avondklok roet in het eten gooit ga ik 's nachts andere work-outs doen)

Op sociaal vlak word ik al uitgedaagd in deze periode maar ik wil mezelf ook op fysiek en mentaal vlak uitdagen met deze challenge. Ik wil hiermee aandacht vragen voor kinderen die zich in een benarde positie bevinden omdat ze thuis verwaarloosd of zelfs mishandeld worden.

Ik zou het leuk vinden als je me steunt en ik zou het nog veel leuker vinden als je je aansluit bij mijn actie.

doneren kan op veel verschillende manieren:
4 euro
4 x 4 euro
1 euro voor iedere km
of gewoon lekker 4 x 4 x 48 euro mag natuurljik ook!

Meedoen kan ook! Sluit je aan bij mijn actie en loop, wandel of fiets met me mee.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
17-02-2021 | 21:25