Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Connie Huibregtse

( Member of team: Tour d'Extravaganza 2021 )

Raised

1,225
122% reached of my target amount €1,000
Closed You can't donate anymore

Van 16 t/m 19 september ga ik in 4 dagen ongeveer 450 km fietsen in de heuvels in Zuid Limburg. Dit doe ik met een deel van ons team en met nog meer Herbalife collega's om geld op te halen voor "het vergeten kind". 
Het is best pittig en er zullen een paar "diepe dalen" bij zijn, maar dat is niets vergeleken met de diepe dalen die duizenden kinderen hier in Nederland nog dagelijks meemaken. Zij leven niet, maar zij "overleven". 
Helaas heb ik zelf ook die ervaring gehad, en de weken dat ik dan op een Paardenkamp op vakantie kon zijn, waren goud waard in mijn jeugd. Nog steeds heb ik daar dierbare herinneringen aan. 

Om een paar dagen/weken plezier in hun leven te hebben, zodat zij onbezorgd op vakantie kunnen om gewoon even kind te zijn en bij te tanken, is er een hoop geld nodig. Dus ik vraag jullie om hulp. Elke euro is het waard. Mijn doel is om in 2 maanden tijd 1000 euro op te halen, en ons doel als team staat op € 50.000 (en eigenlijk hopen we het stiekum te verdubbelen) 

Hoe gaaf zou het zijn dat wij met elkaar hier voor kunnen zorgen.......... want ieder kind heeft het recht om spelen en te genieten! 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more