#HNF8forkids Challenge

Herbalife Nutrition Foundation

Raised

70
0% reached of my target amount €8,888
Closed You can't donate anymore

Help ons geld in te zamelen om de voeding van kwetsbare kinderen te verbeteren!

Upload je #HNF8forkids-video op Facebook of Instagram, doneer € 8 aan HNF en daag 8 of meer mensen uit om deel te nemen aan de social media challenge.

 

CHALLENGE INSTRUCTIES

Laat ons jouw workout video zien. Wees creatief. Draag het merk. Kies een sport of workout die je leuk vindt en zorg ervoor dat je iets van Herbalife Nutrition opneemt in je workout met nummer 8. Dit kunnen rondjes, herhalingen of km's zijn, alles is toegestaan. Upload de video op Facebook of Instagram. Tag #HNF8forkids en @Herbalife_nl of @facebook.com/HerbalifeNederland. Doneer € 8.

Nomineer / tag 8 mensen om de uitdaging aan te gaan.

 

VIDEO-INZENDINGEN

Gebruik #HNF8forkids als je je video op Facebook of Instagram plaatst en tag @Herbalife_nl of @facebook.com/HerbalifeNederland in de maanden januari, februari en maart. Elke maand kiezen we een winnaar die een 2-liter fles van Herbalife Nutrition wint. De winnaar wordt hierover persoonlijk gecontacteerd via social media.

 

LET OP

Als je deelneemt aan de HNF Challenge, erken je dat je dit op eigen risico doet, dat je verantwoord handelt en dat je niet onder invloed van alcohol of drugs aan de Challenge deelneemt. HNF kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel opgelopen letsel of schade aan eigendommen als gevolg van je deelname aan deze challenge. Geen cross-branding - d.w.z. andere merken in de video laten zien. Alle lokale voorschriften voor sociale media van Herbalife Nutrition zijn van toepassing. Controleer de regels door contact op te nemen met Member Services of MPC.

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more