Motor wereldreis NL naar AUS

Leroy Koninx

Raised

753
15% reached of my target amount €5,000
Closed You can't donate anymore

Na zelf geen makkelijke jeugd te hebben gehad ben ik uiteindelijk opgegroeid in een pleeggezin. In mijn leven zijn er veel mensen geweest die mij motiveerde, maar ook waren er onbekende die 'achter de schermen' een hoop dingen organiseerde. Dit was voornamelijk zo in mijn periode in het kindertehuis. Hier heb ik enkele jaren gewoond. 

Nu ik zelf alles redelijk voor elkaar heb en een stabiel leven heb doe ik graag iets terug voor de kinderen die het vandaag de dag nog moeilijk hebben. Vaak kunnen ze er zelf niks aan doen maar zijn ze wel de dupe. 

Via 'het vergeten kind' draag ik met jullie dan ook graag een steentje bij. 

Met mijn reis vraag ik extra aandacht voor deze actie. Volg het op instagram en doneer een keer een groot of klein bedrag. Alle beetjes helpen!

Wat gaat mijn reis inhouden? De bedoeling is om van Nederland naar de oostkust van Australië te rijden op de motor. In zuid Vietnam zal er een oversteek plaats vinden naar Australië. Dit zal te volgen zijn op mijn instagramaccount leroykingx.

Helaas is de vertrekdatum 2 mei 2020 niet meer mogelijk door het Covid-19 virus. Dat de reis niet door heeft kunnen gaan betekend natuurlijk niet dat de donatie niet gedaan kan worden. 26 maart 2023 zal ik de donatie overmaken. Tot dan hopelijk nog een zo groot mogelijk bedrag ophalen!

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more