Het verhaal van een vergeten kind

Merel Kuijpers
from €250 (16%)

Mijn naam is Merel Kuijpers en ik ben een vergeten kind.

Ik heb dan ook besloten om een boek te schrijven om ook andere vergeten kinderen een stukje (h)erkenning te bieden. Dit boek is inmiddels uitgegeven door een uitgeverij en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik hoop nu een zo groot mogelijk publiek toe te kunnen spreken met mijn verhaal en mede daarom wil ik nu graag in samenwerking met deze prachtige stichting een mooie actie opzetten en jullie kunnen mij daar bij helpen.

De actie:

Hoe kun je mij helpen? Door het boek 'Schaap in wolfskleren' te kopen doe je mee aan de actie. Het boek is te koop via onderstaande link. Bij verkoop van 500 exemplaren van mijn boek: 'Schaap in wolfskleren' zal ik een mooi bedrag van 250 euro doneren aan de stichting. Ik weet dat het bedrag goed terecht zal komen en daarom wil ik mij graag inzetten voor Het Vergeten Kind, help jij mij mee? Mocht het boek al in je bezit zijn dan kun je eventueel ook los een bedrag doneren. Maar voor een bedrag van 19,50 kun je mijn boek aanschaffen en help jij deze actie mee naar de eindstreep, zodat wij straks samen het bedrag kunnen doneren. Sta samen met mij op voor vergeten kinderen!

Bestel het boek hier:

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=8179

View all
€15 04-06-2018 | 20:50 ik ben therapeut van jongeren en volwassen en zie dus dagelijks de gevolgen van jeugd trauma's. Ik ga haar boek ook bestellen. Ze verdient steun.
€15 04-06-2018 | 11:59 Geen enkel kind zou een vergeten kind mogen zijn
€10 08-05-2018 | 20:26