Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Joy van Hoof

( Lid van team: Tour d'Extravaganza 2022 )

van totaal € 1.000 (5%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 5.000 km | Bereikt 0%

Elk kind verdient een gelukkige jeugd! Hoe bijzonder is het dat wij daar ons steentje aan bij kunnen en mogen dragen door mee te doen aan de Tour d'Extravaganza!

Zelf ga ik vier dagen +/- 120 km wielrennen tijdens de Tour. Maar, vanaf 1 januari tot aan de Tour (en ook de rest van 2022) ga ik de challenge aan om geen alcohol of frisdrank te drinken én geen koek, snoep, chips, taart, chocolade of gefrituurde snacks te eten! Ook wil ik kei hard gaan trainen voor de Tour en daardoor minimaal 5000 km fietsen. 🚴🏻‍♀️ 

Hiermee wil ik graag geld inzamelen voor Het Vergeten Kind. Doneer je ook?! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 09-01-2022 | 19:32 Ik heb zelf het geluk gehad om een onbezorgde en blij kind te kunnen zijn. Als mijn bijdrage helpt om kinderen die niet zoveel geluk hebben een beetje blijer te maken, dan doe ik dat heel graag.