12 uur livestreamen & gamen voor de Heppie Box!

Emre Morrog
from €5.000 (270%)

Het einde van dit jaar breekt aan en we kijken terug op een jaar waarvan we van te voren niet wisten dat deze zo zou gaan lopen. Bijna iedereen zit thuis en na wat versoepelingen zitten we weer in een extra harde lockdown waardoor de situatie voor veel kinderen in Nederland er niet op vooruit gaat.

Zoals ik al eerder heb gedaan voor Save The Children (2018) en het Emma Kinderziekenhuis (2019), wil ik de allereerste livestream van 2021 in gaan zetten voor stichting Het Vergeten Kind!

Door de huidige situatie hebben enorm veel kinderen moeite om een veilige plek te vinden, zowel buiten als thuis. Daar waar de thuissituatie al niet goed was, zorgt corona (met de maatregelen die erbij komen) ervoor dat dit veilig gevoel nog verder achteruit gaat omdat de kids geen tot weinig mogelijkheden hebben om hier uit te breken. Stichting Het Vergeten Kind zet zich heel goed in om dit gevoel om te draaien en kinderen in moeilijke thuissituaties te helpen. Verschillende projecten zoals een Heppie Hotel, verschillende vakanties en leuke middagen hebben hier een enorme bijdrage aan.

Sinds dit jaar hebben ze ook iets nieuws: de Heppie Box. Voor elke €50 kunnen we één kind blij maken met een box vol met liefde en afleiding van de dagelijkse sleur waar zij zich in bevinden.

Op zaterdag 2 januari 2021 komt er weer een langverwachte 12 uur livestream voor stichting Het Vergeten Kind!

Deze livestream loopt van 12:00 tot 00:00 en daarbij heb ik de hulp van alle Morrogs nodig om een mooi bedrag op te halen voor dit doel!

https://www.twitch.tv/Morrog

Ik hoop dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn. <3

View all
€13.500 19-01-2021 | 07:45